A múzeumi terekben a kiemelt eseményekkor (megnyitó, finisszázs, konferencia, borest) étkeztetés is folyik. A legnépszerűbb és egyszerűbb magyar múzeumi eseményeken kínált étel a pogácsa.
Fajgerné Dudás Andrea képzőművész happenningel egybekötött alkotó workshopján a múzeum, a művészet és az ételek kapcsolatát tárja fel. A résztvevők az eat-arttal ismerkedve, aktív résztvevőkként alkothatják újra a kulturális helyszíneken gyakran fogyasztott ételeket.
Programfelelős: Dabi-Farkas Rita
Az eseményen csak programjeggyel lehet részt venni.
A program a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében valósul meg.
Tájékoztatjuk, hogy eseményeinkről hang- és képfelvétel készül, amelyből a Ludwig Múzeum részleteket használhat fel a múzeum és programjainak népszerűsítése céljából és egyéb promóciós célokra. Eseményeinken történő részvétellel Ön elfogadja, hogy a felvételeken Ön is feltűnhet, de a Ludwig Múzeummal vagy az általa jogosított harmadik személyekkel szemben a felvétel felhasználásával összefüggésben semmilyen követeléssel nem élhet.