Andy Warhol nyomában – családi szitázó workshop

2024. június 1. 10.00–12.30
Mikor
2024. június 1. 10.00–12.30
Belépőjegyek
2500Ft
Bérlettel nem látogatható

Szitázó workshopunkon nemcsak a szitanyomás alapfogásaival ismerkedhetsz meg, de a programunk apropóját jelentő Kis Magyar Kockológia című kiállítással is. A „kockológia” kifejezés a jellegzetes hazai kockaház-típusra, az úgynevezett Kádár-kockára utal, amelyek jellemzően a múlt század 50-70-es éveiben épültek és máig meghatározó elemei a magyar falvak és városok utcaképének.

 
A workshopon a kiállításon is feltűnő kockaház-motívumokat nyomtatunk. Ezeket nyomtathatod az általunk biztosított natúr vászontáskára, illetve lehetőséged lesz egy általad hozott - lehetőleg fehér - pólóra is nyomtatni. A workshopon hagyományos – stenciles – szitanyomó-eljárással fogunk dolgozni. 

Mivel a stencil elkészítése aprólékos munkát igényel - sniccer-használatát –, ezért a 10 éven aluliaknak a programot nem ajánljuk, de még afölött is jól fog jönni a szülői segítség !

A workshop maximális létszáma: 14 fő

Ára: 2.500 Ft/fő (mely tartalmazza a natúr vászontáskát, a foglalkozást és a Kis magyar kockológia kiállításra a belépőt)

 

 

Tájékoztatjuk, hogy eseményeinkről hang- és képfelvétel készül, amelyből a Ludwig Múzeum részleteket használhat fel a múzeum és programjainak népszerűsítése céljából és egyéb promóciós célokra. Eseményeinken történő részvétellel Ön elfogadja, hogy a felvételeken Ön is feltűnhet, de a Ludwig Múzeummal vagy az általa jogosított harmadik személyekkel szemben a felvétel felhasználásával összefüggésben semmilyen követeléssel nem élhet.