Csak egy falatot! - Ízemlékek a gyerekkorból: önismereti workshop

2024. november 6. 17.00–19.30
Mikor
2024. november 6. 17.00–19.30

Hogyan változik az ízlésünk, mennyire maradandó, mit kívánunk? 
Vagy fordítva: életünk melyik részében változik mit fogyasztunk örömmel és mi az, aminek már a hallatától is rosszul leszünk? 

Az ételekhez kötődő érzéseink személyiségünk szerves része, amely sokszor magyarázatra szorul, ízemlékek felismerésére és megosztására sarkall. Mivel az étkezés nemcsak a létfenntartáshoz elengedhetetlen, hanem kulturális, társadalmi vonatkozása is vitathatatlan.

A művészetterápia változatos eszköztárának segítségével vizslató tekintetünket igyekszünk önmagunkra irányítani. Előhívjuk érzéseinket, asszociációinkat, benyomásainkat, majd kísérletet teszünk lelki tartalmaink akár tudatos, akár tudattalan kifejezésére.

 

Programfelelős: Varga Zita

Az eseményen csak regisztrációt követően lehet részt venni. Regisztrálni a varga.zita@ludwigmuseum.hu email címen lehet.

A részvétel ingyenes.

 

 

A program a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében valósul meg.

Tájékoztatjuk, hogy eseményeinkről hang- és képfelvétel készül, amelyből a Ludwig Múzeum részleteket használhat fel a múzeum és programjainak népszerűsítése céljából és egyéb promóciós célokra. Eseményeinken történő részvétellel Ön elfogadja, hogy a felvételeken Ön is feltűnhet, de a Ludwig Múzeummal vagy az általa jogosított harmadik személyekkel szemben a felvétel felhasználásával összefüggésben semmilyen követeléssel nem élhet.