Unframed Records /// No Pain No Game /// Ludwig Múzeum

Kiállítótér, 2. emelet
2015. május 9. 19.00 - 21.00
Idén 5. születésnapját ünnepli az imPro School of Music Technology. A hazai elektronikus zenei producer-képzés fellegvárát jelentő suli holdudvarából megszületett Unframed Records elsősorban az iskola hallgatói közül kiemelkedő tehetségeket segíti a kiadón keresztüli megjelenéssel. A label zenei palettája az elektronikus fő csapásvonalon belül igen eklektikus, művészeik belenyúlnak a kortárs, urbánus elektronikus zene szinte minden izgalmas válfajába legyen szó house-ról, technóról, glitch hopról vagy future beatről.

A Goethe Intézet és a Ludwig Múzeum határokat feszegető, interaktív kiállítása kiváló terep arra, hogy megnézzük, hol tart a hazai elektronikus zene legfrissebb generációja.

Fellépők:

IAMYANK (live)
Az imPro vezetőoktatója, az Unframed Records egyik alapítója 2011-ben kezdett el egyedül kísérletezni az élő és elektronikus hangzásvilág keverésével. Sok műfajból, nagy eszköztárból merít ezért a zenéi inkább hangulatilag kötődnek egymáshoz. Saját meghatározása szerint "Dreamy Electronica". Az elmúlt 4 évben megjárta a hazai fesztiválok nagy részét és megjelent 4 EP-je, melyeket a hazai zenei sajtó rendre pozitívan fogadott. A legfrissebb Lost Sounds címmel egy mobil platformokon futó kalandjátékkal párhuzamosan készült és került a boltokba. Az Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds világszerte felkeltette a sajtó érdeklődését.

Facebook
Soundcloud

SABW (live)
A hagyományos oktatásból némiképp kiábrándulva nyitott az elektronikus, kísérleti, szabadabb felfogású alkotás felé. Az imPro Zenei Producer képzésének elvégzése után nem sokkal megjelent első EP-je yawa címmel az ASAN kiadásában. Leginkább a filmzene foglalkoztatja: a nagy sajtóvisszhangot keltett Menjek / Maradjak c. dokumentumfilm-sorozat zenéje is az ő nevéhez köthető.

Facebook
Soundcloud

UNDERTHESKIN (live)
Erős szintetizátor fétissel és hangszeres múlttal érkezett az imProba. Miután elvégezte a sulit, a Laser Tasilo páros egyik feleként, később pedig önállóan, Undertheskin név alatt látott neki a saját zenei útkeresésének. Első EP-je idén januárban jelent meg az ASAN kiadásában. Februárban pedig az Unframed Records debütáló válogatáslemezére készített egy dalt. Futurisztikus, erősen dallamorientált, űrbéli zenéi különleges atmoszférát húznak a hallgató köré.

Facebook
Soundcloud

****
A kiadó első, Take Over c. válogatáslemeze ITT hallgatható meg.

****

A program a no pain no game kiállításra érvényes belépőjeggyel látogatható.
Kapcsolódó kiállítások
/////////fur////: no pain no game 2015. március 19.

 

Iratkozzon fel
HÍRLEVELÜNKRE!